دانشکده فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانشکده فایل 2

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

پاورپوینت درمورد مزایای مثبت گوشت ماهی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .pptx  ( قابل ویرایش و آماده پرینت  ) تعداد اسلاید :30 1.میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90% 2.بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد 3.غنی از مواد معدنی مانند فسفر ، کلسیم، ید و فلوئور میباشد ●سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف   &nbs ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.